We are back! Inschrijving geopend!

Jaaaaa! Daar zijn we weer!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het Open Toernooi Rapiditas 2017! Voordat je je inschrijft geven we je even wat belangrijke informatie waar je even snel een blik op moet werpen zodat je weet waarvoor je inschrijft. Er zijn namelijk een paar punten veranderd dit jaar! Hieronder staan een paar regels uit het toernooireglement (ook te vinden op toernooi.nl) die belangrijk zijn voor u en voor ons! Om in te schrijven klik HIER!

Reglement

1. Het toernooi vindt plaats volgens het Toernooi Reglement (TR) met goedkeuring van de KNLTB onder nummer: 1702278 en 1702170.
2. Het toernooi loopt van 22 juli t/m 30 juli 2016. Deelnemers dienen vanaf 24 juli 2017 beschikbaar te zijn.
3. Er wordt gespeeld op 12 gravelbanen, eventueel met kunstlicht. Het maximale aantal partijen bedraagt ca. 800.
4. U kunt inschrijven in de volgende onderdelen
– 1 (Via Amersfoort)
– DE/HE en DE17+/HE17+ welke worden ingedeeld op basis van actuele rating en staat open voor spelers met speelsterkte 2 t/m 9 op de spelerspas
– HD, DD en GD 2,3, 4, 5, 6(17+), 7(17+), 8(17+).
We hebben geen rolstoelcategorie. Deelname aan het toernooi staat niet open voor rolstoelspelers.

5. U kunt inschrijven voor maximaal 3 onderdelen indien u geen verhinderingen heeft. Bent U vanaf 16.30 beschikbaar, dan mag U voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Bent u pas na 19.30 beschikbaar, dan kan slechts voor één onderdelen worden ingeschreven.
BELANGRIJK!
!! Indien u aan 2 onderdelen in het gelijktijdige ranglijsttoernooi mee wenst te doen, mag u maximaal 2 onderdelen inschrijven voor het Open Toernooi. Enkel wanneer u zich later inschrijft voor de GD1 kan de toernooileiding er voor kiezen om u, wanneer de planning dit toelaat, te accepteren voor dit onderdeel.Klik HIER om direct in te schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *